”Olen innoissani siitä, että voin sukeltaa kamerani kanssa erilaisiin kuvaustilanteisiin ja toteuttaa asiakkaan visioita.”

Titta Kivelä - Ääriviiva

”Olen innoissani siitä, että voin sukeltaa kamerani kanssa erilaisiin kuvaustilanteisiin ja toteuttaa asiakkaan visioita.”​

Titta Kivelä - Ääriviiva

Olen Titta Kivelä, Valokuvaaja, joka hurmaantuu valoista ja raikkaista kuvista. Valokuvien kautta haluan välittää tunnetta ja tunnelmaa, oli kyseessä sitten asuntokuvaus tai perheen ensihetket pienokaisen kanssa.

Valokuvauksen kipinä lähti aikoinaan omien lasten kuvaamisesta ja Vaajavirran sumuisista aamuista. On uskomaton tunne tallentaa taianomaista maisemia ja tilanteita. Tämä tunne on läsnä myös asiakkaiden kuvauksissa, kun pääsen ikuistamaan kauniita hetkiä ja tärkeitä muistoja.

Asun perheeni kanssa Vaajakoskella ja toimin valokuvaajana koko Keski-Suomen alueella. Minulla on valoisa studio käytössäni, jossa on ihana ikuistaa mm. lapsi- ja perhekuvia. Tällä hetkellä kuvaan myös asunto- ja sisustuskuvia yrityksille. Olen innoissani siitä, että voin sukeltaa kamerani kanssa erilaisiin kuvaustilanteisiin ja toteuttaa asiakkaan visioita. 

Millaisia kuvia sinä tarvitset? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä.

Titta Kivelä - Ääriviiva

Ota yhteyttä